Linux experts Seravo background Linux Debian SUSE
Premium WordPress hosting

Seravo WP-palvelu

WP-palvelu.fi on Seravon tuottama WordPressin ylläpitoon ja optimointiin keskittyvä palvelu.

WordPress on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, josta on viime vuosina tullut maailman suosituin julkaisujärjestelmä. Koska tarjoamme WordPressiä valmiina palveluna, voi asiakas keskittyä pelkästään sivustonsa sisällöstä huolehtimiseen kun Seravo hoitaa palvelimen ja ohjelmiston teknisen ylläpidon.

Seravon Premium WordPress Hosting -palvelu

 1. Palveluun sisältyy verkkotunnukset, nimipalvelu, sähköpostit ja ylipäänsä kaikki mitä verkkosivuihin liittyen voi tarvita.
 2. Suomalainen palveluntarjoaja, jolla suomenkielinen asiakaspalvelu joka tuntee asiakkaiden tarpeet Suomessa.
 3. Keskitetysti ylläpidetty WordPressia varten optimoitu palvelin (klusteroitu Linux, Nginx, MariaDB), jotta käyttäjien ei tarvitse itse huolehtia mistään palvelintekniikasta, ohjelmistojen päivityksitä tai vastaavasta.
 4. Valvottu ja proaktiivisesti ylläpidetty palvelinympäristö, jossa uudet verkkoteknologiat tulevat automaattisesti asiakkaiden käyttöön (IPv6, HTTP 2.0 jne).
 5. Automaattiset varmuuskopiot kaikista asiakkaiden tiedoista joka päivä.
 6. Suomalaisten ammattilaisten ylläpitämä tietoturva koko palvelimen laajuisesti. Kaikkien sivustojen ylläpito on https-suojattu.
 7. Tehokkaat Suomessa sijaitsevat palvelimet sekä nopeasti toimiva ja suuren kapasiteetin verkkoyhteys suomalaisille käyttäjille. Mittauksissa palvelin on kyennyt tarjoamaan jopa 20 000 WordPress-sivua sekunnissa.
 8. Valmis kokoelma testattuja ja hyväksi todettuja WordPress-lisäosia ja -ulkoasuteemoja nopeita toteutuksia varten, ja tietysti myös mahdollisuus ottaa käyttöön asiakkaan valitsemia lisäosia ja teemoja.
 9. Vakiona kaikkien asiakkaiden käytössä hyödyllisiä lisätoimintoja kuten spam-suodatus, sisällön nopeusoptimointi, kävijätilastot ja analytiikka jne.
 10. Palvelimelle ladattujen kuvatiedostojen automaattinen optimointi.
 11. Verkkosivuihin kytkettävissä myös valmis verkkokauppaohjelmisto, jossa tuki suomalaisille verkkopankkimaksuille ja toimitustavoille.
 12. Mahdollisuus tilata Seravolta suomalaisten asiantuntijoiden tekemiä räätälöintejä sivustojen ulkoasuun ja/tai toimintoihin – teemme tilauksesta myös WordPress-plugineja

Tarjoamme myös mainostoimistoille ja muille kumppaneille mahdollisuutta keskittää asiakkaidensa sivustot Seravon palvelimelle, minkä ansiosta mainostoimiston ei tarvitse enää murehtia sivustojen toimivuudesta tai päivityksistä ja niiltä osin kun sivustoija halutaan päivittää, niin se onnistuu entistä helpommin koska mainostoimiston edustaja pääsee kaikille omien asiakkaidensa sivustoille yksillä ja samoilla käyttäjätunnuksilla.

Tutustu Seravon WordPress-palveluun tarkemmin osoitteessa http://wp-palvelu.fi.

WordPressin edut:

 1. Maailman suosituin julkaisujärjestelmä, 17 % maailman verkkosivuista toimii WordPressillä
 2. Helppokäyttöinen, käyttöliittymä myös suomenkielinen
 3. Avaimet käteen -ratkaisu, sisältää kaikki olennaiset ominaisuudet kotisivun ja blogin tekemiseen
 4. Voidaan laajentaa myös verkkokaupaksi tai keskustelufoorumiksi
 5. Tarpeen mukaan laajennettavissa lisäosilla, joita löytyy valmiina tuhansittain ja joita Seravo voi tehdä lisää
 6. Sisältö automaattisesti hakukoneystävällistä ja toimii myös hyvin yhteen sosiaalisen median palvelujen kanssa
 7. WordPress on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, mistä seuraa mm. että käyttäjä ei jää riippuvaiseksi yksittäisestä toimittajayrityksestä, ohjelmisto kehittyy koko ajan evoluution lailla ja uusista versioista ei tarvitse maksaa lisenssimaksua
» Tilaa verkkopalveluhinnasto » Ota yhteyttä