Linux experts Seravo background Linux Debian SUSE
Maailman laajimmin käytetty suomalaiskeksintö

Linux-tukipalvelu ja konsultointi

Seravo on erikoistunut Linuxiin ja muihin avoimen lähdekoodin ohjelmistoihin. Tarjoamme asiantuntemustamme kaikenlaisiin avoimen lähdekoodin käyttöön liittyviin tilanteisiin, oli kyse sitten sitten Linux-palvelimista, työasemista tai vaikkapa älypuhelimista. Meillä on kokemusta monenlaisista Linux-järjestelmistä ja niihin liittyvistä tehtävistä, aina tavanomaisesta palvelinylläpidosta jopa älypuhelimen käyttöjärjestelmän vaihtamiseen ja renderöintifarmin pystytykseen.

Otamme vastaan haasteita, niin pieniä kuin suuriakin, kunhan on kyse avoimen lähdekoodin ohjelmistoon liittyvästä asiasta. Linux-tukipalvelumme ja Linux-asiantuntijamme toimivat pääasiallisesti tuntiveloituksen periaatteella. Pidempiaikaisempiin Linux-asiantuntemuksen tarpeisiin tarjoamme Linux-ylläpitopalvelua.

Ota yhteyttä, niin kerromme miten voimme auttaa myös teidän organisaatiotanne hyödyntämään tätä maailman levinneintä suomalaislähtöistä teknologiaa.

Linux-tuki.fi

Henkilöstöämme yhdistää pitkä kokemus Linux-teknologioista. Seravon omistama palvelu Linux-tuki.fi on tarjonnut Linux-asiantuntijapalveluita valtakunnallisesti jo vuodesta 2005.

Linux-tukipalveluamme hyödyntäneitä asiakkaita on jo monta sataa. Meillä on laaja kuva ja paljon kokemusta siitä, millaisia tuki- ja kehitystarpeita suomalaisilla yrityksillä on.

» Tilaa asiantuntijapalveluhinnasto » Ota yhteyttä