Linux experts Seravo background Linux Debian SUSE
Internet – Yrityksen tärkein markkinointikanava

Verkkosivut ja verkkonäkyvyys

Kun haluat verkkosivut jotka toimivat sekä viestinnällisesti että teknisesti, kannattaa valita Seravo Oy kumppaniksi.

Hyvät verkkosivut ovat keskeinen osa yrityksen näkyvyyttä ja uusien asiakkaiden hankintaa. Internetistä on tullut ihmisten tärkein tiedonlähde, oli sitten kyse ostajasta joka etsii tuotetta, yrittäjästä joka etsii kumppaneita tai äänestäjästä joka vertailee ehdokkaita.

Käänny Seravon puoleen verkkosivuasioissa kun:

 • haluat uudet verkkosivut tai tarvitset asiantuntijaa päivittämään nykyisiä
 • haluat optimoida sivustoasi jotta usempi löytää sen hakukoneiden kautta
 • haluat yhdistää verkkosivusi sosiaaliseen mediaan ja parantaa näkyvyyttä verkossa
 • haluat kumppanin joka pitää sinut ajan tasalla ja auttaa hyödyntämään Internetiä tavoilla, joista kilpailijasi eivät ole vielä kuulleetkaan

Erotu kilpailijoistasi loistavilla verkkosivuilla

Maailmassa on saatavilla paljon erilaisia työkaluja joilla kuka tahansa voi tehdä harrastuskäyttöön kelpaavat kotisivut, mutta kun halutaan sivusto joka kunnolla houkuttelee asiakkaita ja lisää myyntiä, kannattaa laittaa ammattilaiset asialle.

Seravo Oy:n palveluksessa on useita avoimen lähdekoodin asiantuntijoita, joilla on pitkä kokemus niin selainpohjaisten sovellusten tekemisestä kuin niitä tarjoavien palvelinten ylläpidosta. Tunnemme syvällisesti HTTP, SSL, HTML5 ja muut vastaavat IETF:n ja W3C:n standardit sekä niiden mukaiset tekniikat. Palvelinsovellusten kehittäminen yhteentoimivuutta, tietoturvaa ja helppokäyttöisyyttä ajatellen ovat Seravon ydinosaamista. Meiltä verkkosivujen tekeminen käy nopeasti ja laatu on taattu.

Kaikki tekemämme verkkosivut ovat:

 • Responsiiviset: Ulkoasu on tehty responsiivisella HTML5-koodilla, jolloin sivuston käyttö on yhtä kätevää niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimellakin.
 • Hakukoneoptimoitu: Koodi on puhdasta ja hakukoneoptimoitua, jolloin sivusto saa korkeammat sijoitukset hakukoneiden tulossivuilla.
 • Nopeat: Sivustot toimivat nopeasti, mistä seuraa että hakukoneet antavat paremmat sijoitukset ja ihmiset viipyvät sivustolla pidempään.
 • Kävijäseuranta: Toimitukseen sisältyy kävijäseuranta, jotta tilaaja tietää paljonko kävijöitä on, mikä sisältö on suosituinta ja miten kävijät käyttäytyvät sivustolla.
 • Helpot osoitteet: Verkkotunnukset ja yksittäisten alasivujen osoitteet ovat ihmisluettavat, lyhyet ja muuttumattomat. Näin ihmisten on helpompi jakaa linkkejä esim. sosiaalisessa mediassa ja tallennetut kirjainmerkit tuovat palaavat kävijät aina oikealle sivulle.
 • Turvalliset: Sivuston ylläpito-osio on https-suojattua ja sivuston tietoturva on muutenkin ammattimaisesti hoidettu.

Testaa ovatko nykyiset sivusi responsiiviset:

Sivustoa helppo päivittää myös itse

Seravo tekee lähtökohtaisesti kaikki sivustot käyttäen WordPress-julkaisujärjestelmää, jotta asiakkaiden on helppo halutessaan päivittää sisältöjä, lisätä sivuja ja kirjoittaa vaikkapa blogiartikkeleita.

WordPress on avoimen lähdekoodin ohjelmisto josta on viime vuosina tullut maailman suosituin julkaisujärjestelmä. Koska tarjoamme WordPressiä valmiina palveluna, voi asiakas keskittyä pelkästään sivustonsa sisällöstä huolehtimiseen kun Seravo hoitaa palvelimen ja ohjelmiston teknisen ylläpidon.

Wordpressin hallintapaneeli

Helppokäyttöinen suomenkielinen käyttöliittymä sivuston sisällön päivittämiseen

WordPress-sivustoa voi päivittää myös mobiilisti Android-sovelluksella

WordPressia voi käyttää myös..

Wordpress Android Screenshot

..mobiilisti Android-sovelluksella

WordPressin edut:

 • suosituin julkaisujärjestelmä, 17 % maailman verkkosivuista toimii WordPressillä
 • helppokäyttöinen, käyttöliittymä myös suomenkielinen
 • avaimet käteen -ratkaisu, sisältää kaikki olennaiset ominaisuudet kotisivun ja blogin tekemiseen
 • voidaan laajentaa myös verkkokaupaksi tai keskustelufoorumiksi
 • tarpeen mukaan laajennettavissa lisäosilla, joita löytyy valmiina tuhansittain ja joita Seravo voi tehdä lisää
 • sisältö automaattisesti hakukoneystävällistä ja toimii myös hyvin yhteen sosiaalisen median palvelujen kanssa
 • WordPress on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, mistä seuraa mm. että käyttäjä ei jää riippuvaiseksi yksittäisestä toimittajayrityksestä, ohjelmisto kehittyy koko ajan evoluution lailla ja uusista versioista ei tarvitse maksaa lisenssimaksua

Katso myös WordPress-palvelu ja verkkokauppajärjestelmät.